Pomozite ljudima koji pate zbog ratnih sukoba, prirodnih katastrofa ili bolesti

Vaša donacija će spasiti živote

Pomozite udruzi International Medical Corps Hrvatska da olakša patnje ljudi pogođenih sukobima, prirodnim katastrofama i pojavama bolesti kao što je COVID-19. Vaš velikodušan dar će nam pomoći u pružanju ključnih zdravstvenih usluga i obuke. Zajedno, možemo pomoći zahvaćenom stanovništvima da se oporave i ponovnu postanu samodostatna.

Korak1: Odaberite iznos koji želite donirati

Dajte mjesečnu donaciju:

Korak 2: Podaci za plaćanje

Additional information

Korak 3: Podaci o plaćanju

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal 0.00
Order Total 0.00
  • Pay with your credit card via CorvusPay.

Prihvaćamo sljedeće kreditne kartice

MasterCard Maestro Visa Visa

Napomene za kupnju

Corvus Dok obavljate plaćanja na našim mrežnim stranicama vi koristite CorvusPay – napredni sustav za sigurno korištenje kreditnih kartica putem interneta. Kliknite za više informacija.

MasterCard SecureCode Verified by Visa Verified by Visa

Ovo je donacija u novcu, ne u robi ili uslugama. Registrirani obveznici poreza na dodanu vrijednost ne moraju platiti porez na dodanu vrijednost za ovu donaciju. Molimo Vas da sačuvate ovu potvrdu jer je možete iskoristiti za oslobođenje od poreza. Prema Zakonu o porezu na dodanu fvrijednost, pravne osobe imaju pravo na troškove koji se mogu odbiti od poreza u iznosu donacije. Prema Zakonu o porezu na dohodak, fizičke osobe imaju pravo povećati svoj osobni odbitak za iznos donacije kada podnose svoju godišnju poreznu prijavu. Osobni identifikacijski broj udruge Međunarodni Medicinski Zbor Hrvatska je 71194935559; te je registriran u Registru udruga Republike Hrvatske i Registru neprofitnih organizacija.